Camping

In onze boomgaard staat een tal van oude fruitbomen. Kersen, appel, peer, pruim en walnoot. En in deze prachtige boomgaard hebben wij mooie ruime plaatsen voor uw caravan, kampeerauto en tent. Er is keuze uit een plaats met veel zon of wilt u wat meer schaduw? Maar welke plek u ook kiest, u kunt altijd genieten van het landelijk uitzicht.

Voor de kampeer auto met kort verblijf hebben wij 2 speciale Camperplaatsen met verharde ondergrond. Blijft u langer dan is een plaats in de boomgaard zeker aan te bevelen.

In ons sanitair bestaat uit 2 toiletten, 1 standaard douche, 1 douche met wastafel en 2 gewone wastafels. U hoeft bij ons geen gebruik te maken van muntjes. Wel zo makkelijk.

Bij het sanitair is een overdekt spoelplaats voor de afwas en/of uw kleine wasje. Hier staan ook de afvalcontainers. We proberen bewust met het milieu om te gaan en het afval zo veel mogelijk te scheiden. Verder is op het terrein een aparte plaats voor het legen van uw chemisch toilet.

Faciliteiten:

Stroom á 10 ampère, gebruik centrifuge, was/droog mogelijkheden, gebruik koelkast, invriezen koelelementen, mogelijkheden voor kleine reparaties, WiFi.

De bakker komt langs en verkoopt Baquette en Pain

Supermarkt op 10 min rijden.

Maaltijden:

Table d’Hôtes (3 gangen diner) Plate dejour (2 gangen), pannetje patat.

Reserveren:

Reserveren kan via: direct reserveren of stuur ons een mailtje.

Wij zijn aangesloten bij de SVR en ANWB kleine campings.

Open van 1 mei tot 1 oktober. Wilt u buiten deze periode ons bezoeken? Stuur dan even een mailtje via ons contactformulier.