Tour de Brocante 2019

 

Brocante Tour, schatzoeken in Frankrijk.
 Maison Lomont neemt u mee op een zoektocht langs de leukste marktjes, brocante-winkeltjes en Vide-Greniers van noord-oost Frankrijk.
Door jarenlange ervaring met de brocantemarkt van Frankrijk hebben wij een lijst samengesteld met de leukste adressen in onze omgeving.  Wij gaan samen met u erop uit om deze adressen te bezoeken en  helpen u met het vinden en aankopen van de leukste brocante.
 

Prijzen 2019,

Voor deze 4 daagse Tour d’Brocate arrangement betaald u € 325,- per persoon (op basis van half pension). Groepskorting is mogelijk van af groepen van min 4 personen tot max 10 personen. Vraag hiervoor een offerte aan.

 

Mei 2019
Aankomst dinsdag 30 april, vertrek zaterdag 4 mei.
In deze tour wordt de dag van de arbeid gevierd in Frankrijk op 1 mei. Dit houd in dat er 1 dag zijn waarop wij brocantes bezoeken en 2 dagen leuke vaste adressen.

Juni 2019

Aankomst donderdag 13 juni/vertrek maandag 17 juni.

Juli 2019

Aankomst donderdag 11 juli/vertrek maandag 15 juli.

Augustus 2019

Aankomst woensdag 14 augustus/vertrek zondag 18 augustus.*

*Deze tour valt samen met 15 augustus (Maria ten Hemelvaart) en is een nationale feestdag. Op deze dag worden veel plaatselijke brocantes gehouden. Vandaar dat deze tour al op woensdag begint.

Wat kunt u verwachten?

Hoe ziet het programma van de Brocante Tour eruit?

Dag 1: is de aankomstdag  in de namiddag (na 16.00) komt u als deelnemer aan bij ons B&B in Frankrijk. Samen met onze ander deelnemers schuift u aan voor een 3 gangendiner, geserveerd uit onze eigen keuken en maakt u kennis met de andere deelnemers.

Dag 2: na het ontbijt gaat u en de andere deelnemers, samen met mij, op pad langs leuke brocante adresjes, zoals de lokale kringloopwinkels. We sluiten de dag af met het diner.

Dag 3 heeft een soortgelijke invulling, naast het bezoeken van brocante adressen, stoppen we aan het eind van de middag  bij een heus Brocante café. Dit café bevindt zich in de stallen van een heus frans chateau. ’s Avonds natuurlijk weer een heerlijk diner.

Dag 4  is alweer de laatste dag van de tour. Deze dag is echt gericht op de lokale Vide Greniers en Brocantes. Dit kan zijn dat we één grote brocante bezoeken of meerdere kleine markten. In de avond sluiten wij de tour af met het slotdiner. De laatste ochtend: dan gaat u na het ontbijt weer huiswaarts. Met in uw auto, veilig ingepakt, u gevonden brocante schatten.

Het staat de organisatie altijd vrij om van het programma af te wijken.

Samengevat:
4 nachten in één van onze luxe kamers met privé badkamer.
4 x ontbijt
4x 2 gangen menu
Goody bag Brocante Tour
koffie, thee bij aankomst
Ons arrangement bestaat uit 4 overnachtingen, verlening is mogelijk