Tour de Brocante 2022

Tot nader bericht gaan deze helaas niet door!!!!

 

Brocante Tour, schatzoeken in Frankrijk.
 Maison Lomont neemt u mee op een zoektocht langs de leukste marktjes, brocante-winkeltjes en Vide-Greniers van noord-oost Frankrijk.
Door jarenlange ervaring met de brocantemarkt van Frankrijk hebben wij een lijst samengesteld met de leukste adressen in onze omgeving.  Wij gaan er samen met U erop uit om deze adressen te bezoeken en  helpen u met het vinden en aankopen van de leukste brocante.
 

Na 2 jaar corona maatregelen hopen we dat onze franse vide greniers en brocantes ook weer op gang komen. Deze marktjes zijn oh zo belangrijk voor de Brocante Tour. Er staan wel marktjes in de agenda maar het hangt nog allemaal aan een zijden draadje. Dit jaar zullen we sowieso nog niet op volle kracht kunnen plannen. Ik hoop dat er een Brocante tour kan plaats vinden medio 2022. Houd de site in de gaten voor het laatste nieuws.

Prijzen 2022,

Voor deze 4 daagse Tour d’Brocante arrangement betaald u €  per persoon (op basis van half pension). Groepskorting is mogelijk van af groepen van min. 4 personen tot max. 10 personen. Vraag hiervoor een offerte aan.

 

 

Wat kunt u verwachten:

Dag 1: is de aankomstdag,  in de namiddag (na 16.00) komt u als deelnemer aan bij ons B&B in Frankrijk. Samen met onze ander deelnemers schuift u aan voor een 3 gangendiner, geserveerd uit onze eigen keuken en maakt u kennis met de andere deelnemers.

Dag 2: na het ontbijt gaan U en de andere deelnemers, samen met mij, op pad langs leuke brocante adresjes, zoals de lokale kringloopwinkels. We sluiten de dag af met het diner.

Dag 3 heeft een soortgelijke invulling, naast het bezoeken van brocante adressen, stoppen we aan het eind van de middag  bij een heus Brocante café. Dit café bevindt zich in de stallen van een heus frans chateau.   ’s Avonds natuurlijk weer een heerlijk diner.

Dag 4  is alweer de laatste dag van de tour. Deze dag is echt gericht op de lokale Vide Greniers en Brocantes. Dit kan zijn dat we één grote brocante bezoeken of meerdere kleine markten. In de avond sluiten wij de tour af met het slotdiner. De laatste ochtend: dan gaat u na het ontbijt weer huiswaarts. Met in uw auto, veilig ingepakt, uw gevonden brocante schatten.

Het staat de organisatie altijd vrij om van het programma af te wijken.

Samengevat:
4 nachten in één van onze luxe kamers met privé badkamer.
4 x ontbijt
4x 2 gangen menu
Goody bag Brocante Tour
koffie, thee bij aankomst
Ons arrangement bestaat uit 4 overnachtingen, verlenging is mogelijk
 
 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Maison Lomont
Average rating:  
 0 reviews
Geverifieerd door ExactMetrics