LES TROIS BALLONS 2023  Vol Geboekt!

Voor de wielrenner die aan wielerkoorts lijdt.

Jaarlijks wordt er in  juni al jaren de klassieker Trois Ballons verreden in de Vogezen! Een tocht van 210 km met maar liefst 4400 hoogtemeters die overwonnen moeten worden.

Door de prachtige natuur, indrukwekkende panorama’s en prima berijdbare wegen een waar paradijs voor elke fietsliefhebber met klimmersbenen! Tijdens deze tocht  staan de Ballons de Servance, Col d’Oderen, Grand Ballon, Col de Hundsruck, Ballon d’Alsace en de slotklim Planche des Belles Filles centraal.

Mocht deze 210 kilometer door de Vogezen te zwaar zijn voor je, dan kun je ook kiezen voor de Mediofondo van 125 kilometer.

Onze B&B ligt op ongeveer 20 min rijden van de start plaats Luxeuil les Bains. Voor deze tocht bieden wij jaarlijks het Trois Ballons arrangement aan. Wat houdt dit in? Het weekend staat natuurlijk in het teken van wielrennen. Op basis van half pension, dus overnachting in luxe kamers met eigen badkamer, ontbijt en diner, zorgen wij voor uw natje en droogje. U hoeft alleen maar aan fietsen te denken. Dit arrangement is al te boeken vanaf 2 nachten.

Tarief voor 2023:VOLGEBOEKT 

 

Verder kunt u gebruik maken van gratis WiFi, en uw fiets kunt bij ons binnen stallen. Het is zelfs mogelijk om onderhoud enz. ter plekke uit te voeren.

Geverifieerd door ExactMetrics